Vakantie… heerlijk genieten van een cocktail aan het strand, zalig niets doen op een ligbed aan het zwembad, met een goed boek onder de palmbomen in je hangmat, smullen van heel wat lekkers en verfrissende ijsjes,… Doet dit jou ook al dromen? Voor een strandvakantie neem je best een hotel met all-in service. Je kan de volledige dag genieten van drankjes, lekkere maaltijden en tussendoortjes.

Een verblijf in half pension is natuurlijk ook mogelijk. In de dorpen en de boulevards rondom de vele hotels zijn tal van mogelijkheden om de plaatselijke specialiteiten uit te proberen. Of je neemt een picknick mee op je uitstap georganiseerd door de tour operator.

Europa heeft heel wat mooie stranden die je al bereikt na 2 tot 4 uur vliegen. Maak eens een zandkasteel op het mooie fijnzandstrand van Side (Turkije) of ontdek het zwarte lavastrand in Papagayo (Lanzarote).  Omdat het toerisme een booming business is in Turkije en Kroatië zijn de meeste hotels hier nieuw en modern. In Turkije kan je ook genieten van de Turkse baden in de wellness van je all-in hotel. Egypte staat dan weer bekend als watersportparadijs voor surfers en kiters. Ook duikers kunnen er hun hart ophalen en op zoek gaan naar ongerepte plekjes. Toch even een pauze tussen de zwempartijen door? Ga lekker shoppen in de soeks in Tunesië of Marokko. La Palma is ideaal voor de wandelaars en voor wie de rust wil opzoeken want nog niet ontdekt door het grote publiek. De Spaanse costa’s en de Griekse eilanden blijven een vaste waarde in de toeristische wereld: lange zandstranden, promenades, swingende badplaatsen, jachthavens, gezellige steden, vissersdorpen, … Alles is er aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. In Portugal en Madeira kan je ook uren genieten van het strand en jouw hotel, vaak omgeven door de mooiste natuurlijke vergezichten. Parelwitte palmboomstranden, adembenemende zonsondergangen en fonkelende watervallen doen je meteen denken aan meer exotische contreien. Op de Dominikaanse Republiek, Mexico, Sri Lanka, Dubai of Malediven lonken de uitnodigende stranden en staat de butler jou op te wachten met een heerlijke aperitief.