Onze aanpak

Begonia Reizen is een onvervalst familiebedrijf, opgericht door Oscar Bracke in 1957. Hij runde toen al een taxibedrijf en kon met zijn eerste autocar dan ook grotere groepen vervoeren. De daaropvolgende jaren evolueerde het wagenpark tot 7 autocars. De jaarlijkse reis naar Lourdes met telkens opnieuw een volle bezetting was zijn grote trots!

In 1975 overleed Oscar plotseling en werd de zaak door zijn zonen verdergezet. Het wagenpark werd vernieuwd en uitgebreid. Om deze groei op te vangen werd er geïnvesteerd in een nieuwe standplaats en werkplaats zodat het onderhoud van de autocars geheel in eigen handen kwam. Dit kwam de kwaliteit van het onderhoud alleen maar ten goede.

Er gingen nog meer dromen in vervulling toen het eerste reiskantoor geopend werd in het huis van zoon José in 1980. Klanten konden hier niet alleen terecht voor hun vliegtuigreizen maar uiteraard ook voor eigen georganiseerde busreizen naar bijvoorbeeld de kerstmarkt in Aken of een weekverblijf aan het Balatonmeer in Hongarije. Begin de jaren ’90 breidde het bedrijf uit. Het aantal autocars steeg tot 17 en het aantal reiskantoren tot 4. In 2003 was het tijd voor een nieuw concept. Begonia Tours werd opgericht, onze eigen niche tour operator voor begeleide rondreizen. Dit was de laatste realisatie van José Bracke voor hij in 2004 overleed.

Vandaag is Begonia Reizen een eigentijdse en dynamische KMO die het leveren van service en kwaliteit nog steeds hoog in het vaandel draagt. In onze reiskantoren kan u terecht voor uw droomvakantie, van romantische citytrip tot wereldse cruise. Onze klanten verwennen we graag met luchthavenvervoer aan heel democratische prijzen. Onze autocars brengen u en uw groep naar eender welk Europees land. Naast schoolvervoer zijn we ook gespecialiseerd in nationaal en internationaal toerisme met uitgewerkte dagreizen voor verenigingen, incentives voor bedrijven, meerdaagse reizen voor groepen en zelfs het verzorgen van uw trouwvervoer!

De derde generatie neemt nu het roer over. De liefde voor het reizen en het autocartoerisme in het bijzonder zit ook bij hen in het bloed. Wij willen graag onze klanten bedanken omdat we al 60 jaar deel mogen uitmaken van uw leven. Wij zijn er zeker van dat wij u de volgende 60 jaar met dezelfde professionaliteit, kwaliteit en vriendelijkheid zullen van dienst zijn.