Waardebon

Waarom niet eens een waardebon voor een prachtige reis cadeau doen? Kom gerust langs in 1 van onze kantoren, bel of mail ons om een waardebon op te maken. U kan kiezen uit 3 verschillende ontwerpen. U bepaalt zelf het bedrag en er is ruimte voorzien voor een persoonlijke boodschap. Met onze waardebon kan de gelukkige ontvanger zelf beslissen waar hij naartoe trekt, wanneer en met wie. Of het een citytrip, een cruise, strand- of een wintersportvakantie wordt, u tovert sowieso de zon op hun gezicht!

Dossierkosten

Onze reisadviseurs zoeken met veel plezier naar uw droomvakantie. Wij vragen hier geen dossierkosten voor. Uitzonderingen hierop zijn treintickets, flight only tickets en lowbudget pakketreizen zoals deze van Corendon.

Visum Turkije

Wanneer u naar Turkije reist, moet u niet enkel een geldig identiteitskaart kunnen voorleggen dat nog 6 maanden geldig is na je geplande trip maar ook een elektronisch visum. Het e-visum blijft 6 maanden geldig. U kan dit heel gemakkelijk aanvragen via de officiële site www.evisa.gov.tr. U hoeft daarvoor enkel de identiteitskaarten van alle reizigers bij de hand te hebben en een kredietkaart voor de betaling. Wij kunnen uiteraard ook zorgen voor dit visum. Dit document zal u dan overhandigd worden bij het afhalen van uw tickets en de kostprijs bedraagt 35 euro per visum.

Visa aanvragen

Reizen naar verre landen, een snorkelvakantie in Australië of cultuur opsnuiven in China? Bij ons hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U hoeft enkel voor een geldig paspoort te zorgen, wij zorgen voor uw visum! U kan gerust verder dromen…

Verzekeringen

Omdat er altijd wel iets onverwachts kan voorvallen voor of tijdens de reis, raden we iedereen aan om een goede verzekering te nemen. Wij werken al jaar en dag samen met Mapfre Asistencia (de vroegere Europese), een internationale verzekeringsgroep die actief is in 45 landen. In Spanje en Zuid-Amerika behoort MAPFRE ASISTENCIA tot de absolute top. Wereldwijd is MAPFRE ASISTENCIA de op twee na grootste bijstandsverlener. Hierdoor kan de groep rekenen op de kennis en de expertise van meer dan 2.000 operatoren en 31.500 servicepunten verspreid over de vijf continenten. Door te kiezen voor MAPFRE ASISTENCIA en De Europese kiest u meteen voor zekerheid en de garantie voor zorgeloos wereldwijd reisplezier! Wij bieden u graag meer informatie over de polis die best bij u past: een tijdelijke, all risk of jaarpolis.

Algemene voorwaarden 

Weersites

Omdat iedereen graag op voorhand weet voor hoeveel dagen zomerkleedjes en voor hoeveel dagen dikke truien moeten voorzien worden in de bagage, delen we hier graag met u enkele weersites.

www.meteovista.com

www.forecast.io

www.weatherspark.com

Begonia Reizen is verzekerd tegen financieel
onvermogen via de groepspolis Vlaamse
Solidariteit Reisgelden/Amlin Europe.

BE 0418.533.521
Erk. Nr. 1991