Wil jij ook zo graag de wereld zien? Al die onbekende pracht proeven, ruiken en ontdekken? Bij een begeleide groepsreis kan je je volledig laten onderdompelen in vreemde culturen en verwonderd zijn over de meest onverwachte landschappen. Een professionele reisleider en vaak ook een plaatselijke gids brengen jou langs de meeste adembenemende plaatsen op onze planeet.

De meeste tour operators bieden Nederlandstalige rondreizen aan, bij andere zijn het anderstalige met of zonder vertaling. De gids en de reisleider zorgen voor een uitstekende begeleiding want zij zijn echte experten van de bestemming. Zij kennen de taal, de geschiedenis van het land en zijn vertrouwd met de plaatselijke culturen en gebruiken. Zij staan ook in voor de praktische aspecten zoals fooien, bagage en entreegelden. Wijzigingen in het programma worden met alle deelnemers van de groep ter plaatse besproken. Binnen Europa of wereldwijd, met de autocar of met het vliegtuig, er is voor elk wat wils.

Ben jij een gepassioneerde wereldreiziger en op zoek naar authenticiteit met eenvoudig comfort of wil je de wereld zien in alle luxe? Wij luisteren naar uw wensen en gaan samen met jou op zoek naar jouw droomreis, of het nu naar een originele en nog niet toeristische uithoek is of een klassieke rondreis langs de kastelen van de Loire. Het wordt een reis om nooit meer te vergeten!