Voor wie niet graag vliegt of het liever niet zo ver zoekt, hebben we een uitgebreid gamma aan verblijven op het Europese vasteland. Europa telt zoveel mooie bestemmingen die makkelijk met de auto bereikbaar zijn. Met een autovakantie kan je in alle vrijheid en op eigen tempo al die mooie pareltjes ontdekken en beleven. Met een autovakantie kan je trouwens zo veel bagage meenemen als je maar wil!

Voor een actieve vakantie kan je zeker je gading vinden in de Ardense bossen, Duitsland, Oostenrijk, het groene Tsjechië of Zwitserland. Tussen de lavendelvelden van de Provence of in de wondermooie Toscaanse heuvels kan je heerlijk relaxen en genieten van een verfijnde keuken. Heerlijk luieren op het strand en spetteren in het zilte zeewater kan perfect onder de Spaanse zon, het Hongaarse Balatonmeer of in de nieuwe hotels in Kroatië. Of verkies je liever puur genieten met een gastronomisch of een wellness arrangement?

Er zijn talloze verblijfsmogelijkheden in Europa. Voor kinderen zijn er hotels met waterparken en all-in formules. Je kan jouw vakantie ook combineren met een bezoek aan een geweldig pretpark zoals Gardaland in Italië, Europapark in Duitsland of Portaventura in Spanje. Koppels kunnen genieten van elkaar in romantische charmehotels met een idyllische ligging. Met de ganse familie of met een groep vrienden kies je misschien liever voor een gezellige camping of vakantiepark met veel faciliteiten? Bekijk het aanbod, ga op zoek naar uw ideale Europese bestemming en kies een accommodatie uit een ruime waaier van mogelijkheden, van vijfsterrenhotel met veel luxe tot villa of vakantiehuis met privézwembad.

Spring in je wagen en jouw autovakantie kan beginnen! Dat is genieten…